Select your Top Menu from wp menus

Portugalia: 57 de persoane au murit, iar alte 59 au fost ranite in incendii de padure

Autorităţile portugheze au anunţat că 57 de oameni au murit şi alţi 59 au fost răniţi în incendiul de vegetaţie care afectează de sâmbătă centrul ţării iberice, relatează Reuters.

Majoritatea au murit in timp ce incercau sa fuga cu masinile din zona Pedrogao Grande, aflata la 50 de kilometri sud-est de Coimbra, potrivit Guvernului.
Aproximativ 20 de oameni, inclusiv pompieri, ar fi raniti.
„Din pacate pare sa fie cea mai mare tragedie pe care am vazut-o in ultimii ani, in ceea ce priveste incendiile de padure”, a spus premierul Antonio Costa.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/portugalia-57-de-persoane-au-murit-iar-alte-59-au-fost-ranite-in-incendii-de-padure/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19