Select your Top Menu from wp menus

Portretul cu chipul lui Dmitrii Rogozin a fost incendiat azi în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău

Portretul cu chipul lui Dmitrii Rogozin a fost incendiat azi în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău. Totul s-a petrecut în cadrul unui protest organizat de mebrii mai multor grupări unioniste din Moldova.

Aceștia au cerut oficialilor de la Chișinău să-l declare pe Rogozin persona non-grata, după ce a declarat în cadrul unei emisiuni că moldovenii ”se comportă ca niște porci”.

Anterior și deputatul Valeriu Saharneanu a cerut ca Dmitrii Rogozin să fie declarat persoană non-grată în Moldova. Asta după ce a declarat în cadrul unui concert organizat pe 9 mai la Chișinău, că ”Rusia o iubește pe Moldova”.

Dmitrii Rogozin este reprezentantul special al Federației Ruse pentru regiunea transnistriană. Acesta s-a făcut remarcat prin mesajele jignitoare aduse la adresa poporului moldav.

sursa: moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/portretul-cu-chipul-lui-dmitrii-rogozin-a-fost-incendiat-azi-in-fata-ambasadei-rusiei-de-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19