Select your Top Menu from wp menus

Ponta: Atacul asupra avionului, unul terorist. E evident că separatişti au fost sprijiniţi de Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Sibiu, referindu-se la aeronava doborâtă în Ucraina, că „atacul asupra unui avion civil este un atac terorist care nu poate fi acceptat şi nu poate să rămână fără urmări” şi că „este evident că acei separatişti au fost şi sunt susţinuţi de Federaţia Rusă””Este evident că acei separatişti au fost şi sunt susţinuţi de Federaţia Rusă şi există o răspundere, cel puţin morală şi politică, a Rusiei pentru ceea ce se întâmplă acolo. România, alături de Statele Unite şi Uniunea Europeană, trebuie să sprijine Ucraina, implicit Moldova şi Georgia, pentru a-şi păstra nu doar independenţa şi suveranitatea, dar şi pentru a combate aceste fenomene. Orice măsură luată la nivel internaţional va fi şi este susţinută de România”, a continuat Ponta.
Premierul a precizat că ministrul de Externe, Titus Corlăţean, participă, marţi, la întâlnirea omologilor săi şi „tot ce se decide la nivel internaţional, sancţiuni pentru Rusia, sprijin pentru Ucraina, trebuie să facem cu toată convingerea”.
Preşedintele Traian Băsescu declara, luni, că „din păcate, Federaţia Rusă este partenerul teroriştilor în această operaţiune legată de uciderea a 298 de persoane”.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ponta-atacul-asupra-avionului-unul-terorist-e-evident-ca-separatisti-au-fost-sprijiniti-de-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19