Select your Top Menu from wp menus

Pompierii și Salvatorii din cadrul DSE Orhei a intervenit la lichidarea mai multor situații excepționale

Photo Credit To foto simbol

Săptămâna trecută, accidentele, ușile blocate, incendierile de vegetație și incidentele pe apă s-au numărat printre cazurile excepționale la lichidarea cărora a fost necesară intervenția salvatorilor și pompierilor din cadrul DSE mun. Orhei.

Potrivit unui comunicat al DSE Orhei, pompierii au intervenit la șase incendii de vegetație și cereale în cele patru raioane, unul din ele fiind de proporții mari, când la Braviceni,  Orhei au ars 14 ha de grâu.
          Pe parcursul săptămânii precedente salvatorii au intervenit de patru ori la deblocare de uși la Orhei și o dată la Rezina.

Totodată la 19 iulie salvatorii din Rezina au înlăturat consecințele unui accident rutier produs ân oraș.

La Telenești salvatorii au fost solicitați pentru a extrage o pisică dintr-o fântână , iar la Zahareuca au intervenit la un caz de înec a unui bărbat de 48 ani, într-o piscină.

DOAR PRINTR-UN COMPORTAMENT PREVENTIV, VA SALVATI VIATA ȘI BUNURILE


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pompierii-si-salvatorii-din-cadrul-dse-orhei-a-intervenit-la-lichidarea-mai-multor-situatii-exceptionale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19