Select your Top Menu from wp menus

Pompierii DSE Orhei au intervenit la lichidarea incendiilor în câteva locuințe

Photo Credit To foto simbol

Lichidarea incendiilor de locuințe, vegetații uscate, gunoiște, salvare de persoană din incendiu, extragere de cadavru din lac, deblocare de uși, sunt intervențiile în care au fost implicați pompierii și salvatorii din cele trei Unități ale DSE mun. Orhei: Orhei, Telenești, Rezina, Șoldănești, anunță un comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei.

         În cele șapte zile alei săptămânii precedente pompierii au stins peste zeci de focare de vegetație și gunoiște, dar nu au fost scutiți de incendii de proporții.

         Astfel în seara zilei de 22 noiembrie 2021 pompierii din Orhei au intervenit la stingerea unui incendiu produs intr-un depozit din s. Ivancea, r-l Orhei. Incendiul a distrus acoperișul și bunuri din interior.

         La 26 noiembrie curent, la orele 18:34 pompierii din Orhei au intervenit la lichidarea incendiului la casa de locuit din s. Sîrota, r-l Orhei, unde au salvat proprietarul casei și o parte din construcție și bunuri.

         La miezul nopții de 28 noiembrie, la Șoldănești, intr-o gospodărie din s. Rașcov, focul a mistuit 50% din locuință, restul fiind salvat de pompieri.

La câteva ore mai târziu, de intervenția pompierilor a avut nevoie și proprietarul casei din str. Inculeț, or. Orhei, unde de la supraîncălzirea sobei s-a aprins salteaua. Pompierii nu a permis răspândire incendiului.

la finele săptămânii, pe 28 noiembrie, orele 21:49, pompierii din Orhei au fost solicitați de a stinge focul într-o gospodărie din Peresecina. În acest caz focul s-a răspândit în toată curtea și au ars toate bunurile imobile și un automobil. Cauza urmează de a fi cercetat de organele competente.

CETATENI, NU UITATI !

PRINTR-UN COMPORTAMENT PREVENTIV, VA SALVATI VIATA ȘI BUNURILE.