Select your Top Menu from wp menus

Pompierii din Orhei au lichidat trei incendii în ultimele zile

În perioada sărbătorilor de iarnă din intervalul 8-12 ianuarie, în raionul Orhei s-au produs trei incendii, pentru stingerea cărora s-a apelat la ajutorul pompierilor.
Potrivit lui Vladimir Druta, inspector la DSE Orhei, primele două incendii au avut loc în localităţi săteşti – la Piatră şi Selişte, iar al treilea – în oraşul Orhei. Din fericire, focul s-a soldat doar cu daune materiale.
Cel mai puţin păgubos a fost incendiul care a izbucnit în amiaza zilei în podul casei cu nr. 9 de pe stradela Chişinăului din oraşul Orhei. O defecţiune a sobei i-a lăsat pe gospodari fără de o parte de tavan.
Celelalte două incendii din perioada menţionată, au izbucnit după miezul nopţii.
În satul Selişte, o pagubă de aproximativ 4000 lei a fost provocată de mâncarea uitată pe aragaz. Stăpânul casei a uitat oală cu mâncare pe foc şi a mers la culcare. De pe aragaz, flăcările s-au răspândit pe mobilă şi o parte de tavan, fiind oprite de intervenţia pompierilor.
Cel mai păgubit pare a fi proprietarul unei maşini care a luat foc în…

mai multe pe Orhei.Info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pompierii-din-orhei-au-lichidat-trei-incendii-in-ultimele-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19