Select your Top Menu from wp menus

Pompierii au salvat de la FLĂCĂRI o brutărie din Orhei

O brutărie din Orhei risca să se transforme în scrum după ce un incendiu a izbucnit la acoperișul acesteia. Flăcările au cuprins acoperișul brutăriei de pe strada Dorobanți, iar pentru lichidarea pericolului în care a ajuns clădirea a fost nevoie de intervenția a două autospeciale cu echipe de pompieri. 

Potrivit Direcției Situații Excepționale Orhei, pălălaia a a izbucnit din cauza unui coș de fum care a fost instalat cu încălcarea normelor de apărare împotriva incendiilor.

Potrivit aceleași surse,  în ultimele 72 de ore angajații DSE Orhei au lichidat 10 focare de vegetație uscată în mai multe localități din raionul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pompierii-au-salvat-de-flacari-o-brutarie-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19