Select your Top Menu from wp menus

Pompierii au salavat un chişinăuian din flăcări

Pompierii au salavat un chişinăuian din flăcări în prima zi a anului 2013. Incendiul, care a deteriorat interiorul odăii a izbucnit într-un apartament de pe strada Bucureşti din Capitală, relatează Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al DSE.
Pomiperii au salvat din flăcări un bărbat, viaţa acestuia aflându-se în oricărui pericol. Cauza incendiului încă urmează a fi stabilită una prealabilă fiind imprudenţa în timpul fumatului.
Amintim că în prima zi a anului, 3 persoane au decedat într-un incendiu produs în localitatea Floreni, raionul Anenii Noi.
După lichidarea flăcărilor, în apartamentul distrus de flăcări au fost depistate corpurile neînsufleţite a două femei de 57 şi 82 de ani, şi a unui bărbat de 60 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pompierii-au-salavat-un-chisinauian-din-flacari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19