Select your Top Menu from wp menus

Pompierii au deconectat 15 sectoare energetice la Orhei

In prima luna a anului curent, pompierii din Orhei au efectuat in sectorul locativ numeroase controale, cu scop de profilactica antiincendiara. Drept urmare, a fost decisa deconectarea a 15 sectoare electrice şi interzisa exploatarea a 16 sobe din diverse spatii locative.
Potrivit DSE Orhei, controaleledin luna ianuarie au fost efectuate in 695 de case, concomitent 2700 de persoane fiind instruite privind apărarea contra incendiilor.
In aceeasi perioada, pompierii au lichidat 4 incendii, care au provocat o pagubă de 68 de mii de lei.
In luna curenta, au fost facute publice datele drespre doua incendii care, de asemenea, au provocat pagube substantiale.
Saptamana trecuta, o femeie in varsta de 48 de ani din satul Tabara s-a ales cu scrum in loc de locuinta, dupa ce propriul ei fecior s-a razbunat pe ea punand foc casei parintesti.
Saptamana aceasta, la Jora de Jos, o femeie de 74 de ani a ramas fara acoperis de asupra capului, dar a fost salvata din casa cuprinsa de flacari de catre un barbat in mahala.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pompierii-au-deconectat-15-sectoare-energetice-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19