Select your Top Menu from wp menus

Poliţiştii de frontieră au reţinut doi cetăţeni din Republica Moldova, care au trecut ilegal frontiera în pentru a găsi un loc de muncă in România.

Poliţiştii de frontieră au reţinut doi cetăţeni din Republica Moldova, care au trecut ilegal frontiera în pentru a găsi un loc de muncă in România.
La începutul săptămânii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, , au observat pe direcţia localităţii de frontieră Stoicani, două persoane care nu-şi justificau prezenţa in zonă.
In urma verificărilor specifice efectuate cu sprijinul autorităţilor de graniţă din Republica Moldova şi din declaraţiile bărbaţilor poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că aceştia sunt cetăţenii din Republica Moldova., ambii in varstă de 21 ani, care au trecut ilegal frontiera dintre Republica Moldova şi Romania, traversand inot raul Prut, cu scopul de a ajunge in România , in vederea găsirii unui loc de muncă.
Poliţiştii de frontieră au intocmit bărbaţilor lucrare penală, sub aspectul săvarşirii infracţiunii de intrare in ţară prin trecere ilegala a frontierei de stat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politistii-de-frontiera-au-retinut-doi-cetateni-din-republica-moldova-care-au-trecut-ilegal-frontiera-in-pentru-a-gasi-un-loc-de-munca-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19