Select your Top Menu from wp menus

Politisti-santajisti, retinuti cu mita de Centrul anticoruptie

Doi inspectori ai Comisariatului de politie Ialoveni au fost retinuti de Centrul Anticoruptie si procurori, fiind suspectati de corupere pasiva.

Politistii i-ar fi cerut unei persoane 500 de Euro pentru a-l scapa de un dosar. Denuntatorul a fost condamnat in Spania si si-a ispasit pedeapsa. Revenind acasa, oamenii legii i-au cerut bani ca sa nu-i creeze noi pobleme.

Cei doi inspectori au fost retinuti in flagrant, pe o strada din capitala, iar in buzunarul unuia au fost depistati 500 de Euro marcati „mita CCCEC”.

Unul dintre politisti si-a recunoscut vina si este cercetat in stare de libertate. Celalalt se afla in izolatorul Centrului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politisti-santajisti-retinuti-cu-mita-de-centrul-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19