Select your Top Menu from wp menus

Poliţist din Chişinău reţinut pentru corupere pasivă VIDEO

Angajaţii Direcţiei anticorupţie a Serviciului protecţie internă şi anticorupţie al MAI şi procurorii anticorupţie, au reţinut un poliţist din capitală, pentru corupere pasivă.

Acţiunile ilegale ale ofiţerului principal de sector al Inspectoratului de poliţie Rîşcani din cadrul Direcţiei poliţie a mun. Chişinău, au fost documentate pe parcursul ultimei luni.

În cadrul acţiunilor investigativ-operative, oamenii legii au stabilit că suspectul a estorcat de la o persoană fizică mijloace băneşti ce nu i se cuvin (1600 de lei lunar), pentru a nu crea impedimente în amplasarea şi activitatea tarabei provizorii amplasate pe teritoriul adiacent Gării Auto de „Nord” din mun. Chişinău.

Operaţiunea de reţinere s-a desfăşurat în incinta sediului sectorului de poliţie din piaţa „Calea Basarabiei”. Poliţistul a fost surprins în flagrant delict, când primea cea de-a treia tranşă a mijloacelor băneşti ce nu i se cuvin, în suma de 1000 de lei.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare cu amendă de până la 60 000 de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe o perioadă de până la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politist-din-chisinau-retinut-pentru-corupere-pasiva-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19