Select your Top Menu from wp menus

Poliţist din Chişinău cercetat pentru corupere pasivă

Un ofiţer de urmărire penală din cadrul Inspectoratuli de Poliţie Botanica a fost reţinut de angajaţii CNA fiind bănuit de corupere pasivă.

Câteva zile în urmpă în adresa Centrului a parvenit o plîngere despre faptul că poliţistul ar fi extorcat şi primit de la denunţător 300 euro pentru soluţionarea pozitivă a unui dosar penal aflat în procedura acestuia.

O cauză penală a fost pornită pe acest caz în temeiul art. 324. alin (1) Cod penal. În privinţa omului legii a fost deja aplicată măsura de reprimare sub formă de arest preventiv pentru 20 zile.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de la 4000 la 6000 unităţi convenţionale şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

29 de poliţişti au fost investigaţi pentru acte de corupţie de către CNA de la începutul anului 2014.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politist-din-chisinau-cercetat-pentru-corupere-pasiva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19