Select your Top Menu from wp menus

Poliţist american anchetat pentru ameninţări cu moartea la adresa lui Michelle Obama

Secret Service, poliţia responsabilă de protecţia preşedintelui Statelor Unite şi a familiei sale, va demara o anchetă care vizează un poliţist din Washington, care a ameninţat-o cu moartea pe Prima Doamnă, Michelle Obama, potrivit unui purtător de cuvânt, scrie MEDIAFAX.
Potrivit cotidianului, poliţistul, membru al unei unităţi de poliţişti pe motocicletă din Washington, la care se apelează pentru escortarea coloanelor oficiale, a declarat miercuri că ar folosi o armă împotriva soţiei lui Barack Obama. Unul dintre colegii săi a raportat această conversaţie superiorilor, poliţistul fiind detaşat în altă parte.
„Am primit o acuzaţie privind declaraţii nepotrivite. Anchetăm natura acestor declaraţii „, a declarat pentru Washington Post purtătorul de cuvânt al poliţiei din Washington. Gwendolyn Crump, fără a da alte detalii.

Biroul Primei Doamne nu a făcut nic un comentariu cu privire la acest subiect.
sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politist-american-anchetat-pentru-amenintari-cu-moartea-la-adresa-lui-michelle-obama/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19