Select your Top Menu from wp menus

Poliţia recomandă prudenţă pe Internet, pentru a-i proteja pe copii de necazuri

Copiii sunt sfatuiti, intre altele,  sa nu ofere persoanelor întâlnite pe Internet informaţii personale  sau despre familiile lor ; sa nu spuna parola  de la e-mail altor persoane; sa anunte parintii daca vor sa se intalneasca cu o persoana pe care au cunoscut-o in spatiul virtual, etc.

Parintii, de asemenea,  au parte de mai multe recomandari ale oamenilor legii. Adultilor le este propus  sa-si  supravegheze pe copiii-internauti,  sa instaleze instrumente de filtrare a accesului la Internet, s.a.m.d, dar sa nu restrictioneze totusi excesiv  accesul copiilor la calculator şi la  Internet.

 Recomandarile destinate  copiilor si parintilor, avand scop  protecția copiilor în spațiul virtual și contracararea unor eventuale capcane, întinse de persoane cu intenții dubioase, au fost  publicate astazi    pe pagina web a Ministerului Afacerilor Interne .


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-recomanda-prudenta-pe-internet-pentru-a-i-proteja-pe-copii-de-necazuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19