Select your Top Menu from wp menus

Poliţia poloneză a dejucat un atentat terorist la adresa preşedintelui Komorowski

Poliţia şi agenţiile de informaţii poloneze au reuşit să împiedice un atentat terorist, care îl viza pe preşedintele Bronislaw Komorowski, se arată într-un comunicat al forţelor de ordine de la Varşovia, remis astăzi presei.
Pe lângă preşedintele polonez mai erau vizaţi şi alţi oficiali de rang înalt.

Anchetatorii spun că un cetăţean din Cracovia plănuia un atac împotriva „organismelor constituţionale” ale Poloniei, în timpul evenimentelor organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei de Independenţă, din 11 noiembrie.

„El pregătea o explozie puternică, având ca ţintă vieţile multor oameni”, a declarat un reprezentant al procurorilor, pentru postul de radio RMF FM.

Pe numele suspectului a fost deschis un dosar de urmărire penală. Conform rechizitoriului, cel arestat călătorise de câteva ori între Cracovia şi Varşovia, pentru a studia ruta de desfăşurare a sărbătorii naţionale.

Agenţia de securitate Internă (ABW), cea care conduce ancheta, spune că suspectul avea de gând să comită atacuri asupra sediului Parlamentului şi a Guvernului. ABW va furniza mai multe informaţii, referitoare la caz, în cursul unei conferinţe de presă viitoare.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-poloneza-a-dejucat-un-atentat-terorist-la-adresa-presedintelui-komorowski/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19