Select your Top Menu from wp menus

Poliţia l-a reţinut pe autorul alarmei false cu bombă de la Gas Natural Fenosa VIDEO

Ofiţerii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Râşcani, au identificat şi reţinut persoana care ar fi sunat la poliţie şi anunţase despre existenţa unui explozibil în sediul Gas Natural Fenosa. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 52 de ani, locuitor al capitalei, care activează în calitate de paznic la nişte garajuri din sectorul Râşcani.

Fiind audiat de poliţişti, acesta şi-a motivat acţiunile prin faptul că timp de trei zile n-ar fi avut curent electric. Potrivit lui, apelul telefonic l-ar fi efectuat de la un telefon public de lângă Gara de Nord.

În prezent el este cercetat penal în stare de libertate pentru comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism. Bărbatul riscă să fie pedepsit cu amendă în mărime de la 4 000 la 10 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, ori cu închisoare de până la 2 ani. Totodată se va investiga faptul dacă el este implicat şi în celelalte cazuri similare înregistrate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-l-a-retinut-pe-autorul-alarmei-false-cu-bomba-de-la-gas-natural-fenosa-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19