Select your Top Menu from wp menus

Poliţia din Orhei investighează cazul de viol care ar fi fost săvârşit asupra unei minore

             

Oamenii legii au fost anuntati despre raportul sexual  la care a  fost fortata  o minora in varsta de 16 ani,   de catre mama fetei.  Semnalul a parvenit telefonic, la o   o saptamana dupa ceea  ce s-ar fi intamplat  cu fiica femeii.

Deplasandu-se la fata locului, grupa operativa din cadrul  Inspectoratului de Politie Orhei a constatat ca la inceputul lunii curente, pe la miezul noptii, fata a plecat sa cumpere produse de tutungerie.  La un magazin cu activitate non-stop din Orhei, domnisoara s-ar fi intalnit cu verisorul sau si cativa prieteni ai acestuia.

Dupa ce au fost consumate bauturi alcoolice, minora a acceptat propunerea unui tanar de a fi primblata cu scuterul prin Orhei. In cartierul Slobozia Doamnei al orasului scuterul s-ar fi defectat si cei doi au mers in apartamentul unde locuia tanarul. In locuinta gazdei consumul bauturilor alcoolice a continuat, iar tanarul ar fi intretinut raport sexual cu  minora, contrar vointei acesteia.

Cazul de presupus viol asupra minorei, care este eleva in clasa a 9-a in cadrul unei institutii de invatamant din or.Orhei, este cercetat de politie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-din-orhei-investigheaza-violul-care-ar-fi-fost-savarsit-asupra-unei-minore/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19