Select your Top Menu from wp menus

Poliţia din Orhei, din nou, FĂRĂ şef

De la începutul săptămânii curente, Poliţia din Orhei a rămas fără şef. Mai exact, în aşteptarea unui conducător plenipotenţiar, funcţia de şef al Inspectoratuluui este îndeplinită la moment de către căpitanul Eugeniu Borş, şeful Secţiei Management Oprational al Inspectoratului.
Provizoratul în conducere a intervenit ca urmare a faptului că  locotenent-colonelul Roman Chilari a depus cerere şi a demisionat din postul pe care îl ocupa de doar 5 luni.
Mai mult, potrivit purtătoarei de cuvânt a IP Orhei, Diana Maxim, fostul şef al Inspectoratului a plecat în general din poliţie, lăsând să se înţeleagă că este aşteptat la lucru în alt domeniu.
Amintim că Roman Chilari a fost  avanzat în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Orhei în luna noiembrie a anului tecut.
Chilari a  ocupat fotoliul  eliberat de   precursorului sau, Grigore Josan, care la mijlocul toamnei trecute a plecat în concediu şi nu s-a mai întors la serviciu. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-din-orhei-din-nou-fara-sef/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19