Select your Top Menu from wp menus

Poliția din Orhei cercetează moartea femeii din Ghetlova

Inspectoratul de Poliție Orhei a pornit un proces penal pentru a elucida circumstanțele decesului femeii găsite ieri într-o fântână din Ghetlova. Potrivit unui comunicat al instituției, oamenii legii au fost alertați despre dispariția femeii de sora acesteia, pe 24 februarie. Victima ar fi plecat de acasă încă pe 22 februarie într-o direcție necunoscută.

Potrivit comunicatoarei IP Orhei, Diana Maxim, sâmbătă căutările nu au dat nici un rezultat, iar duminică polițiștii au fost anunțați despre faptul că într-o fântînă de la marginea localității, cu adîncimea de aproximativ 4 metri, a fost depistat cadavrul unei femei.

După intervenția angajaților Serviciului salvatori din Orhei, s-a constatat că cadavrul găsit în fântînă aparține femeii dispărute . Preliminar, medicul legist a stabilit că semne de moarte violentă pe cadavrul femeii nu sunt, dar urmează să se expună mai detaliat după autopsia cadavrului.

A fost pornit un proces penal, care urmează să elucideze circumstanțele decesului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-din-orhei-cerceteaza-moartea-femeiei-din-ghetlova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19