Select your Top Menu from wp menus

Poliţia din Orhei a reţinut autorul unui omor comis la Isacova

Poliția din Orhei a reținut pentru 72 ore un bărbat  care este bănuit de comiterea unui omor la Isacova. Bărbatul reţinut are 55 de ani, iar victima care îi este consătean avea 27 de ani.

Omorul s-a produs duminică, 14 februarie. Cei doi au chefuit împreună cu proprietarul unei gospodării din Isacova. După mai multe pahare date peste cap, între bărbatul reţinut şi victimă s-a iscat un conflict. Deşi acesta părea aplanat, după ce tânărul a adormit, bănuitul l-a lovit pe comesean peste cap mai întîi cu o bâtă, iar apoi cu un făraş metalic.

Decesul tînărului a survenit în urma leziunilor primite. Cadavrul acestuia a fost descoperit a doua zi de stăpânul casei care nici nu bănuia ce crimă a avut loc  în locuinţă. 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-din-orhei-a-retinut-autorul-unui-omor-comis-la-isacova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19