Select your Top Menu from wp menus

Poliţia a reţinut un bărbat suspectat de omorul a doi amici

Poliţia din Sîngerei a reţinut un bărbat, de 40 de ani, suspectat de dublu omor. Acesta și-ar fi umpuşcat doi prieteni, de 40 de ani fiecare.

Infracţiunea a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iunie, curent, în jurul orei 2:00, în satul Cotovca, raionul Sîngerei. Poliția presupune că motivul tragediei l-ar fi constituit un conflict mai vechi. Grație investigațiilor desfășurate, forţele de ordine au stabilit că patru prieteni, de 40 şi 55 de ani, locuitori ai municipiului Bălţi, trei dintre ei sunt cetăţeni străini, se aflau la pescuit pe malul iazului din satul Cotovca. La un moment dat, în urma unei cerţi, suspectul a scos pistolul Baikal deţinut legal şi ar fi efectuat mai multe împuşcături asupra celor doi amici.

La moment, bărbatul se află în arestul poliţiei fiind cercetat penal în baza art. 145 al. 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei, persoanele culpabile de omor intenţionat, riscă privaţiune de liberate de pînă la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-retinut-un-barbat-suspectat-de-omorul-a-doi-amici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19