Select your Top Menu from wp menus

Poliția a reținut un bărbat din raionul Edineț acuzat de membrii familiei că i-a amenințat cu moartea.

Poliţiştii din Edineţ au fost alertaţi în dimineaţa zilei de miercrui, 2 ianuarie de o familie din Corpaci, acelaşi raion că este ameninţată cu moarte, relatează Radio Orhei cu referire la Centrul de presă al DP MAI.
Victimele, o femeie în vârstă de 44 de ani şi cei 4 copii ai săi, cu vârstele cuprinse între 16-23 de ani, au declarat oamenilor legii că au fost ameninţați cu răfuiala fizică şi cu moartea de capul familiei. Bărbatul este concubinul victimei și tatăl biologic al celor 4 copii.
Bărbatul de 48 de ani, a chefuit într-una începând cu ziua de Revelion , iar când s-a întors peste 2 zile acasă a provocat un scandal. Fiind în stare de ebrietare el a luat un cuțit pentru sacrificărea animalelor și ar fi atacat femeia și copii săi, aceștia au reuşit însă să fugă.
Bărbatul este cercetat penal pentru «Ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii».


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-retinut-un-barbat-din-raionul-edinet-acuzat-de-membrii-familiei-ca-i-a-amenintat-cu-moartea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19