Select your Top Menu from wp menus

Poliţia a reţinut un bărbat bănuit de răpirea şi omorul unui tânăr VIDEO

Ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie Ciocana al Direcţiei de Poliţie Chişinău au reţinut doi bărbaţi în vârstă de 28 şi respectiv 35 ani, domiciliaţi în capitală, fiind bănuiţi de răpirea şi omorul unui tânăr de 26 ani, săvârşit în luna august curent.

Potrivit datelor acumulate în cadrul urmăririi penale, răpirea tânărului a avut loc în seara zilei de 16 august curent şi dus într-o pădure din apropierea oraşului Călăraşi.

Poliţiştii au stabilit că, iniţial victima a fost ademenită la întrevederi sub pretextul unor datorii de bani. Astfel tânărul a fost convins să se deplaseze cu ei în oraşul Călăraşi, pentru a clarifica alte situaţii apărute. Ajunşi în preajma unei păduri din localitate, victima a fost legată de un copac şi ameninţată cu un cuţit în schimbul unei sume de bani. Ulterior tânărul a fost lovit în regiunea capului, provocându-i leziuni fatale. Cu scopul de a ascunde urmele crimei de poliţie, cadavrul a fost îngropat.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru omor intenţionat, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.