Select your Top Menu from wp menus

Politia a retinut doi suspecti in cazul dublului omor de la Străşeni

Politia a retinut presupusii autori ai dublului omor din Zubresti, Straseni. In noaptea din 25-26 noiembrie doi necunoscuti au omorit doi localnici de 78 si, respectiv 79 de ani si au sustras 18 mii de lei pe care acestia ii pastrau intr-un loc ascuns. Politia a desconcentrat forte speciale pentru a descoperi crima si a retinut suspectii, care s-au ascuns intr-un apartament inchiriat in Chisinau.
Potrivit serviciului de presă al MAI G, oamenii legii au identificat si retinut suspectii – doi tineri, de 22 şi 24 de ani, originari din satul Zubreşti raionul Străşeni. Oamenii legii au stabilit scenariul infracțiunii: suspecții se cunoșteau bine cu victimele, de aceea problema de a pătrunde în curte nu a persistat. Intrați în ograda casei, aceștia au mers direct într-o anexă, în care știau cu siguranță că se află bani. După ce au sustras 18 mii de lei, cei doi au nimerit în vizorul bătrânului. Pentru a nu fi reclamați la poliție, suspecții au înjunghiat bătrînul, după care, văzând că nu moare, l-au lovit cu un topor după cap. Auzind strigăte în curte, soția victimei a ieșit afară. Văzând cele întîmplate – a început să strige, suspecții omorând-o. Potrivit cercetărilor, infracțiunea s-ar fi produs în ochii fiicei lor, care suferă de o boală incurabilă (este surdomută).

După ce au ucis proprietarii, cei doi au fugit de la fața locului cu un automobil. Suspecţii au fost reţinuţi într-un apartament închiriat în capitală timp de câteva luni. Potrivit primelor informaţii, cei doi ar fi planificat infracțiunea încă acum două săptămâni. Actualmente, cei doi sunt cercetati in baza art. 145 Cod Penal al RM „Omor intentionat”.Daca vor fi gasiti vinovati acestia risca pedeapsa cu detentiune pe viata.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-retinut-doi-suspecti-in-cazul-dublului-omor-de-la-straseni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19