Select your Top Menu from wp menus

Poliţia a reţinut capul unei grupări criminale regionale.VIDEO

Poliţia l-a reţinut pe Arcadie Bozari, liderul unei grupări criminale ce activează în Moldova, România, Rusia şi Ucraina. În timpul reţinerii, care a avut loc pe strada Mihai Sadoveanu din Chişinău, suspectul a opus rezistenţă.

Arcadie Bozari, cunoscut în lumea interlopă drept „Arcaşa”, în vârstă de 39 ani, este originar din Briceni. Membrii grupării au fost condamnați în România pentru comiterea mai multor crime grave, inclusiv atacuri tâlhărești, șantajuri, omor intenționat cu folosirea armei de foc. Potrivit cercetărilor angajaţilor Direcţiei poliţie criminală, în conlucrare cu angajaţii Direcţiei pentru combaterea crimei organizate, suspectul cât și membrii grupului sunt bănuiţi în multiple crime în Republica Moldova, Rusia, și Ucraina.

Membrii grupării criminale în frunte cu Arcadie Bozari, alias „Arcașa”, sunt suspectaţi că, în iulie 2012, l-au maltratat şi amenințat cu moartea cu o armă de foc pe un om de afaceri din Chişinău, impunîndu-l să le transmită suma de 50.000 de dolari SUA.
Poliția urmează să rețină și celelalte persoane implicate în săvârșirea infracțiunii. Cetățenii care recunosc individul reţinut și au avut de suferit în urma acțiunilor sale ilegale sunt rugaţi să se adreseze la următoarele numere de telefon: 022-577-177, 078-710-287 sau 902.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-retinut-capul-unei-grupari-criminale-regionale-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19