Select your Top Menu from wp menus

Poliția a reținut 3 persoane suspectate de organizarea migrației ilegale în U.E.VIDEO

Angajaţii Centrului pentru combaterea traficului de persoane din cadrul MAI a reuşit să stopeze activitatea unei grupări criminale specializate în organizarea migraţiei ilegale în spațiul schengen, în baza actelor de identitate false.

Liderul grupării, un cetățean de 37 de ani, originar din satul Nișcani (Călărași), coordona activitatea grupului. Ceilalți doi membri, unul în vârstă de 27 de ani, originar din satul Caracușeni (Briceni) și celălalt de 34 de ani, originar din municipiul Chișinău, organizau transportarea migranților și asigurau perfectarea actelor românești.

Iniţial, pentru plecare, victimelor li se organiza obţinerea vizei de intrare în țara vecină. Ulterior, aceștia erau preluați de complicii români, care deja în baza actelor de identitate românești le organizau trecerea ilegală a frontierei româno-ungare și-i transportau în diferite state ale U.E. Pentru „serviciile” oferite, cetăţenii urmau să achite între 1.500 și 2.000 de euro.

În urma efectuarii perchezițiilor de specialitate a unui automobil și a unui oficiu ce aparține suspecţilor, au fost depistate acte de identitate cu semne de falsificare și tehnică specială cu care ar fi putut fi falsificate actele.

În prezent, poliţia cercetează cazul în vederea indentificării tuturor persoanelor implicate în această activitate infracţională și tragerii lor la răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-retinut-3-persoane-suspectate-de-organizarea-migratiei-ilegale-in-u-e-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19