Select your Top Menu from wp menus

Poliția a creionat portretul-robot al ucigasului de la Durlești

Ministerul Afacerilor Interne a dezvăluit in cadrul unei conferinte de astazi  noi detalii despre crima de acum un an de la Durlești.

Potrivit ministerului, a fost identificat un nou suspect în acest caz. Este vorba despre un bărbat de 35-40 de ani. Acesta ar fi fost văzut de un martor al crimei.

Totuși, polițiștii evită să spună în ce circumstanțe  martorul l-a văzut pe suspect, scrtie union.md

În schimb, MAI anunță că bănuitul a fost localizat în sectorul Buiucani al capitalei, dar nu locuiește acolo.

Poliția  a întocmit și un foto-robot al suspectului.

Anterior poliția îl bănuia pe un oarecare Gheorghe Inculeț, aflat la evidența medicilor psihiatri, de omorul celor doi tineri de la Durlești, uciși la începutul lunii aprilie 2011. Ulterior însă a devenjit cunoscut faptul că Inculeț este mort deja de 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-creionat-portretul-robot-al-ucigasului-de-la-durlesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19