Select your Top Menu from wp menus

Poliția a arestat un medic suspectat că ar fi violat pacientele unui spital de psihiatrie

Un medic de la Internatul Psihoneurologic din municipiul Bălți, ar fi violat 7 paciente în perioada anilor 2011-2013 relatează Radio Orhei cu referire la Centrul de presă al DP MAI.

Infracţiunile au ieşit la iveală în urma anchetei în care medicul de 50 de ani era suspectat de violul une paciente de 40 de ani, la începutul lunii ianuarie.
Angajaţii Comisaritului de poliție Bălţi au fost informaţi despre acest caz pe data de 2 ianuarie .

În cadrul petrecerii acţiunilor de urmărire pe cauza penală sus menţionată, de către organul de urmărire penală din cadrul CPM Bălţi au ai fost stabilite 7 victime, paciente ale insituții medicale, care în perioada anilor 2011-2013 ar fi fost violate de către același medic. Potrivit cercetărilor polițienești, bărbatul ar fi suprimat psihologic victimele, amenințându-le cu plasarea lor în blocul cu regim riguros în caz de nesupunere sau divulgare a violului.

Şase persoane au depus plângeri în privința suspectului, iar după efectuarea expertizei și demonstrarea responsabilității femeilor, au fost inițiate cauze penale pe fiecare caz în parte, toate în baza art. 171 Cod Penal al RM «Violul». Bărbatul a fost preventiv pentru 30 de zile.

,


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/politia-a-arestat-un-medic-suspectat-ca-ar-fi-violat-pacientele-unui-spital-de-psihiatrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19