Select your Top Menu from wp menus

Afla cine sunt alesi de PNL pentru Consiliul raional Orhei

O idee despre cine sunt acei cu care Blocul Electoral Platforma Populara Europeana din Moldova Iurie Leanca vrea sa ajunga in fruntea raionului Orhei si sa ne conduca din Consiliul raional in urmatorii 4 ani, ne putem face uitandu-ne pe informatiile prezentate de concurentii electorali la CECER nr.25 Orhei.
PPEM urmeaza a fi inscris in buletinul de vot pe pozitia a 12-cea.
Partidul National Liberal urmeaza a fi inscris in buletinul de vot pe pozitia 10 .
Pentru cele 35 de fotolii de consilier acest partid a înaintat o listă cu 19 candidati.
Cel mai vârstnic din acestia are in jur de 78 de ani, fiind nascut in 1937, iar cel mai tanar – 18 ani, fiind nascut in 1997.
In lista PNL au fost incluse 5 femei. Prima din acestea se gaseste pe locul 7.
11 persoane din lista acestui partid domiciliaza in orasul Orhei, 8 – in diferite localitati satesti ale raionului.
In lista este indicat ca 7 candidati nu au functie, iar sase din acestia – sunt temporar nengajati.
Printre cei 19 candidati ai PNL figureaza sefii la 2 societati comerciale, doi avocati la Biroul din Orhei, o infirmiera la Spitalul raional, un apicultor, doi paznici.
PNL isi poate modifica lista, inlocuindu-i si schimbandu-i cu locurile pe cei 30 de candidati, pana la 6 iunie 2015. Mai jos, lista prealabila:

Lista PNL by Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pnl/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19