Select your Top Menu from wp menus

Ploaia a amânat spectacolul de astăzi al Festivalului DescOPERĂ, de la Orheiul Vechi

Opera Nabucco, care era programată pentru ziua de astăzi, la Festivalul DescOPERĂ, se amână. Despre aceasta au anunţat organizatorii, citati de moldova9.com.   Organizatorii evenimentului promit să revină cu detalii referitoare la concertul  eşuat de astăzi  și care s-ar putea să fie reprogramat pentru luni, 18 iunie.

În această seară, pe scena improvizată   de la Orheiul Vechi urmau să urce artişti ai Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, pentru a interpreta arii din creația lui Giuseppe Verdi.

În speranța unor condiții meteo mai bune, planul  concertului de  mâine,  17 iunie, rămâne  în vigoare. În a treia  zi a Festivalului, spectatorii vor putea savura o suită de valsuri, cu mai multe piese  din opera  lui Johann Strauss.

 Festivalul DescOperă este la a treia ediţie, transformând Orheiul Vechi într-un veritabil  teatru în aer liber.  Ieri, 15 iunie, la  deschiderea evenimentului,  printre stâncile de la Butuceni au răsunat arii celebre, iar orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici a fost dirijată de austriacul Friedrich Pffeifer, care a ajuns la începutul lunii iunie în Moldova cu motocicleta.

An de an,  ambianța  naturală din Butuceni  îi fascinează pe amatorii de muzică clasică, aşa încât pensiunile din localitate cu greu fac faţă solicitărilor de cazare.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ploaia-a-amanat-spectacolul-de-astazi-al-festivalului-descopera-de-la-orheiul-vechi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19