Select your Top Menu from wp menus

Plecările de la PDM şi PSRM şi aderările la Pro-Moldova sau Partidul Șor au tarife? Ce sume enunţă Igor Dodon

Photo Credit To Ziarul de Gardă

1-2 mii de lei pentru un consilier sătesc, 20-30 de mii de lei pentru un consilier raional, mii de dolari pentru un primar. Aceste sume ar fi oferite aleşilor locali pentru abandonarea PDM sau PSRM. Cifrele au fost enunţate de Igor Dodon, ieri seară, în timpul emisiunii “Preşedintele răspunde”. Şeful statului a mai acuzat că recent creatul Grup parlamentar Pro-Moldova şi Partidul Șor îi abordează pe deputaţii democraţi şi pe cei socialişti cu oferte de “sute de mii”, pentru a-i face să treacă de partea lor.

Dodon i-a averizat pe cei din Pro-Moldova şi Partidul Șor că s-ar putea “pomeni cu procurorul alături”, pentru că fac politică pe banii din “miliardul furat”. Reprezentanţii celor două formaţiuni vizate nu au comentat, deocamdată, declaraţiile preşedintelui.

Potrivit Ziarului de Gardă, Igor Dodon, a declarat că deține informații precum că mai mulți deputați socialiști și democrați sunt abordați de către reprezentanții Grupului parlamentar Pro Moldova și cei din Partidul Politic Șor pentru a adera la fracțiunile lor.

„ Faptul că mergeți acum masiv prin localități, prin raioane, pentru a da și a propune mii de dolari la un primar de la PDM ca să treacă la voi și o mie sau 2 mii de lei la consilieri sătești și 20 – 30 de mii la consilieri raionali, noi știm. Veți fi taxați dur pentru această abordare. Nu vă duce capul să mergeți la alegeri corecte, dar vă duce capul ca pe banii din miliardul furat, aici e un mesaj important pentru PG, banii aceștia nu s-au luat din pod, să propui câteva sute de mii la deputați. Pe banii furați din miliard voi încercați acum să faceți politică în R. Moldova.

De curând, câţiva deputați PDM au părăsit fracțiunea parlamentară a democraților și au trecut la Grupul Pro Moldova sau Partidul Șor. Acelaşi lucru l-au făcut mai mulți consilieri locali și primari PDM, dar și PSRM, care au aderat la Partidul Șor.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/plecarile-de-la-pdm-si-psrm-si-aderarile-la-pro-moldova-sau-partidul-sor-au-tarife-ce-sume-enunta-igor-dodon/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19