Select your Top Menu from wp menus

PLDM vrea să preia controlul asupra CNA pentru a-și proteja miniștrii corupți, opinie

Iniţiativa legislativă a liberal-democraţilor de a trece Centrul Naţional Antixcorupţie în subordinea guvernului urmărește securizarea miniştrilor liberal-democrați bănuiţi de acte de corupţie. Declarația aparține expertului Vitalie Catană și a fost făcută în cadrul unei intervenții la Publika TV.

„Faptul că CNA a ieşit cu acţiuni care au fost văzute de întreaga societate, sigur naşte o reacţie din parte PLDM de a-şi securiza membrii bănuiţi de acte de corupţie. Este un mesaj că lupta cu corupţia va fi pusă la naftalină. PLDM are Ministerul Afacerilor Interne şi nimeni nu face nimic aici. Nimeni nu opreşte MAI să oprescă corupţia, dar nu se face nimic acolo. Dacă CNA va ajunge la Guvern, lupta cu corupţia va fi pusă pe raft. Fiind în subordinea Guvernului, instituţia va acţiona la ordinele prim-ministrului”, a menționat Catană.

Deputații liberal-democrați au înregistrat la Parlament un proiect de lege prin care doresc să readucă Centrul Național Anticorupție în subordinea Guvernului.

sursa: Moldova.ORG


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-vrea-sa-preia-controlul-asupra-cna-pentru-a-si-proteja-ministrii-corupti-opinie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19