Select your Top Menu from wp menus

PLDM va începe în curând negocierile privind un nou acord de guvernare – VIDEO

PLDM va începe în curând negocierile privind un nou acord de guvernare. Despre aceasta a declarat liderul fracţiunii parlamentare a formaţiunii, Valeriu Streleţ înainte de începerea şedinţei Parlamentului.
Acesta nu au fost începute deoarece PLDM nu a dorit să dea impresia că ele au fost pornite sub presiune.El a mai declarat că guvernul este funcţional.
Streleţ a mai declarat că PLDM este temelia si nuclaul AIE si îşi doreşte ca actul de guvernare să fie unul responsabil. Din acest motiv se doreşte revizuirea acordului de constituire a alianşei de guvernare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-va-incepe-in-curand-negocierile-privind-un-nou-acord-de-guvernare-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19