Select your Top Menu from wp menus

PLDM se întâlneşte cu PDM

PLDM va avea astăzi o întrevedere cu PD, pentru o discuţie suplimentară privind votarea Guvernului. Un anunț în acest sens au făcut deputaţii PLDM în urma şedinţei fracţiunii.

Liberal democrații au subliniat că sunt de acord să participe la negocieri şi să facă parte din majoritatea parlamentară, în funcţie de candidatul care va fi desemnat pentru funcţia de prim-ministru.

„Am avut sedința cu doi dintre cei 7. Astăzi la 13:30 ne întâlnim cu PD, daca vor dori. Dacă vom face parte din majoritatea parlamentară, vrem să fie claritate. Fracțiunea este de acord să voteze candidatul PD, dar depinde de candidat”, a declarat deputatul PLDM Valeriu Ghileţchi.

„Am planificat astăzi să ne vedem cu reprezentanții PD. Urmează să discutăm care este situația actuală. Nu vom discuta despre lucrurile la care renunțăm sau insistăm. După această discuție situația va fi mai clară”, a spus Chiril Lucinsci.

De partea cealaltă, Ion Balan a declarat că au „forțat puțin fracțiunea ca să meargă la această întâlnire”.

„Ne vom întâlni pentru a discuta detalii. Sunt multe întrebări fără răspuns. Am convenit cu reprezentanții PDM că astăzi să ne întâlnim cu PD, urmând ca toată fracțiunea să ia o decizie privind participarea la votarea Guvernului. În mare parte, astăzi am convenit că dacă mergem să discutăm, să mergem toți. Noi credem că trebuie să participăm la guvernare. Sperăm că vom influența în așa fel încât PLDM să obțină dreptul de a participa la guvernare”, a declarat Ion Balan.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-se-intalneste-cu-pdm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19