Select your Top Menu from wp menus

PLDM inițiază abrogarea deciziei de numire a lui Valeriu Ghilețchi

Fracțiunea Partidului Liberal Democrat va depune astăzi, 24 ianuarie, un proiect de abrogare a hotărârii prin care Valeriu Ghilețchi a fost numit vicepreședinte al Parlamentului, transmite IPN.

Potrivit liderului fracțiunii parlamentare PLDM, Tudor Deliu, opinia publică a fost manipulată. Valeriu Ghilețchi a fost ales de 34 de deputați din 88 prezenți în sală, și nu de majoritatea, așa cum prevede regulamentul.

Tudor Deliu susține că în urma procesului votării din 22 decembrie, când președintele grupului PPEM, Valeriu Ghilețchia fost numit vicepreședinte al Parlamentului, fracțiunea a notificat verbal președintele Parlamentului despre existența erorilor de vot, însă nu s-au luat măsuri.

PLDM l-a somat pe Valeriu Ghilețchi să-și dea demisia, dar nu a făcut-o, motiv pentru care fracțiunea liberal democraților va face uz de toate instrumentele legale pentru a restabili prestigiul forului legislativ, a subliniat Tudor Deliu, la o conferință de presă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-initiaza-abrogarea-deciziei-de-numire-a-lui-valeriu-ghiletchi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19