Select your Top Menu from wp menus

PLDM discută cu PAS, PPPDA şi PPEM pentru desemnarea unui candidat comun la prezidenţiale

Partidul Liberal Democrat poartă discuţii cu Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Partidul Popular European din Moldova pentru a identifica un candidat unic al eşichierului de dreapta la prezidenţiale. Declaraţia aparţine noului lider al PLDM, Viorel Cibotaru. Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, politicianul a declarat că dacă acestui proces i se vor alătura şi alte partide înseamnă că va fi o candidatură comună, transmite IPN.

Viorel Cibotaru a menţionat că actualmente se discută despre mecanismul de identificare a candidaturii unice, care să fie susţinută nu doar de alegători cu viziuni de dreapta, dar de întreaga societate „Noi vom contribui pentru identificarea unui candidat unic de dreapta care să corespundă tuturor aşteptărilor, atât a electoratului Partidului Liberal Democrat, şi în general a cetăţenilor Republicii Moldova”, a afirmat Viorel Cibotaru.

De asemenea, preşedintele PLDM a menţionat că una dintre sarcinile partidului este să contribuie la mobilizarea electoratului ca să câştige candidatul de dreapta.

Totodată, Viorel Cibotaru a declarat că Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, România şi alţi parteneri nu se vor întoarce de la Republica Moldova. Potrivit lui, guvernarea actuală a primit un cartonaş roşu şi lucru acesta nu este doar unul simbolic, el se reflectă inclusiv prin abordările şi prin agenda contactelor, discuţiilor cu această guvernare.

Politicianul a mai spus că cu guvernarea nu se discută mai mult decât despre un minim foarte dur de condiţii pe care această guvernare nu este capabilă să-l îndeplinească în măsura în care este necesar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-discuta-cu-pas-pppda-si-ppem-pentru-desemnarea-unui-candidat-comun-la-prezidentiale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19