Select your Top Menu from wp menus

PLDM cheamă PDM-ul la discuţii

Deputaţii liberal-democraţi invită fracţiunea Partidului Democrat la discuţii pentru a identifica un alt candidat la funcţia de prim-ministru. Biroul politic al Partidului Liberal Democrat a analizat situaţia după ce preşedintele Nicolae Timofti a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele PDM, la funcţia de prim-ministru şi îşi doreşte un alt candidat, transmite IPN.

Deputatul liberal-democrat, Valeriu Ghileţchi, a spus că s-a decis să se ia legătura cu deputaţii democraţi ca să le spună că înaintarea unei alte candidaturi, care să nu fie contestată, ar fi o soluţie. „Credem că trebuie înaintată o altă candidatură, care să aibă mai multă credibilitate, care să fie susţinut de majoritate”, a accentuat parlamentarul.

Valeriu Ghileţchi a spus că deja şase dintre cei şapte deputaţi PLDM care îşi anunţaseră susţinerea pentru majoritate, cu siguranţă şi-au retras susţinerea. „Nu suntem siguri cu referire la poziţia lui Ştefan Creangă”, a mai spus parlamentarul.

Preşedintele Nicolae Timofti a stabilit termenul până la ora 21.00 până când deputaţii care şi-au declarat susţinerea pentru Vlad Plahotniuc să-şi reconfirme semnăturile pe declaraţie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-cheama-pdm-ul-la-discutii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19