Select your Top Menu from wp menus

PLDM califică acuzaţiile lui Ghimpu drept aberante şi false

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) respinge afirmaţiile şi presupunerile aberante şi false ale liderului Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, precum că în spatele situaţiei de la întreprinderea de stat „Registru” ar sta exponenţi ai PLDM. Într-un comunicat al formaţiunii  aceste afirmaţii sunt calificate drept o inducere în eroare a opiniei publice, în mod intenţionat, şi drept o încercare de prejudiciere a imaginii PLDM şi exponenţilor săi.

Guvernul condus de liderul PLDM, Vlad Filat, a luptat permanent împotriva deciziilor suspicioase ale instanţelor de judecată şi s-a opus de fiecare dată, când s-a încercat prejudicierea intereselor statului sau a agenţilor economici care au devenit ţinta unor scheme ilegale cu scopul de preluare a proprietăţii. PLDM va continua să depună eforturi în acest sens, folosind toate mecanismele legale pe care le are la dispoziţie.

Formaţiunea mai califică această ieşire a lui Mihai Ghimpu drept o expresie a trăirilor sale politice de moment şi drept o reacţie la poziţia fermă a PLDM în raport cu prezenţa PL în noua formulă de guvernare a Republicii Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pldm-califica-acuzatiile-lui-ghimpu-drept-aberante-si-false/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19