Select your Top Menu from wp menus

Plasarea informaţiilor de interes public pe site-ul Primăriei. Între declaraţii şi realitate

Problema plasării informaţiilor de intgeres public  pe site-ul primăriei Orhei a provocat un schimb de replici la recenta  şedinţa a  Consiliului orăşenesc.

După prezentarea raportului de activitate pentru anul 2013 de către primarul Vitalie Colun, consilierul Pavel Ianeţ a obiectat că proiectele  pentru şedinţa din 10 aprilie, nu sunt plasate pe site-ul instituţiei.

Vitalie Colun a replicat  că pe site-ul Primăriei pot fi găsite deciziile  şedinţei din   luna ianuarie curent, dar şi alte informaţii despre activitatea autorităţilor locale.

Preşedintele şedinţei, consilierul Iurie Lupacescu,  a afirmat  informaţiile referitoare la  activitatea întreprinderilor municipale  sunt plasate pe site-ul Primariei si a propus ca aceste intreprinderi sa ie scutite de prezentarea rapoartelor in plen.  Propunerea nu a fost acceptata, astfel ca managerii si-au dat darea der seama in fata consilierilor care le-au dezbatut timp de cateva ore.

Proiectele de decizii pentru şedinţa din săptămâna trecută  şi rapoartele de activitate ale întreprinderilor subordonate autorităţilor orăşeneşti sunt si acum  de  negăsit pe  site-ul Primăriei Orhei.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/plasarea-informatiilor-de-interes-public-pe-site-ul-primariei-intre-declaratii-si-realitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19