Select your Top Menu from wp menus

Plantaţii de cânepă depistate la frontiera moldo-ucraineană

În baza colaborării între angajaţii Poliţiei de Frontieră şi reprezentanţii Misiunii EUBAM, în domeniul depistării plantaţiilor de cînepă la frontiera de stat, s-a reuşit la sfîrşitul săptămînii trecute nimicirea plantaţilor de cînepă pe o suprafaţă de 2,45 ha şi 1600 fire de cînepă în zona de frontieră a Direcţiei regionale Basarabeasca.
La data de 5 iulie 2012 a fost creat un grup de lucru format din colaboratorii Poliţiei de Frontieră din cadrul Direcţiei regionale Basarabeasca, reprezentanţii Comisariatului de Poliţie „Căuşeni” şi experţii Misiunii EUBAM, care în urma cercetării terenului din perimetrul de lucru al Sectorului Poliţiei de Frontieră „Taraclia” au fost depistate şi nimicite un număr de 1400 fire de cînepă.

La aceaşi dată, a fost întocmit act de nimicire a plantelor de cînepă depistate în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră „Troiţcoe”. Cele 200 fire de cînepă găsite pe lotul de pămînt al unui localnic, a fost motiv de a întocmi proces-verbal în baza articolului 87, Cod Contravenţional al Republicii Moldova, pentru cultivarea ilegală a plantelor care conţin substanţe narcotice sau alte substanţe psihotropice şi sancţionarea acestuia cu o amendă în mărime de 600 lei.

Continuitatea colaborării poliţiştilor de frontieră cu angajaţii Comisariatului de Poliţie „Taraclia” şi reprezntanţii EUBAM, a făcut posibilă depistarea şi nimicirea plantelor de cînepă pe o suprafaţă de 2,45 ha, în zona de competenţă a Sectoarelor „Valea-Perjei” şi „Tvardiţa”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/plantatii-de-cinepa-depistate-la-frontiera-moldo-ucraineana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19