Select your Top Menu from wp menus

Plantaţie de marijuana, descoperită într-un tunel din Roma. Drogurile valorează 3 mil. euro

O plantaţie considerabilă de marijuana a fost descoperită recent de poliţie, într-un tunel dezafectat din Roma, construit pe vremea lui Mussolini.

Stupefiantele valorează 3.000.000 de euro pe piaţa neagră şi au găsite întâmplător de Garda Financiară, în apropierea gării Casilina din Roma.

„Percheziţia a permis depistarea unei zone de 4.000 de metri pătraţi în care erau sere pentru culturi de marijuana”, se arată într-un comunicat al Gărzii Financiare italiene, potrivit AFP.

Autorităţile au confiscat 340 de kilograme de marijuana, mai precis 340.000 de doze care au o valoare de piaţă de trei milioane de euro. Un italian în vârstă de 57 de ani a fost arestat în acest caz.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/plantatie-de-marijuana-descoperita-intr-un-tunel-din-roma-drogurile-valoreaza-3-mil-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19