Select your Top Menu from wp menus

PL anunţă că nu îl va susţine pe Vlad Filat pentru postul de premier.

PL anunţă că nu îl va susţine pe Vlad Filat pentru postul de premier. Într-un comunicat formţiunea spune că în urma unui congres desfăşurat duminică, 31 martie s-a decis înaintarea condiţiei ca PLDM să prezinte o altă candidatură la funcţia de Prim-ministru. Liberalii afirmă că î n cazul în care PLDM insistă ca Vlad Filat să fie din nou Prim-ministru, atunci acest partid trebuie să-şi asume declanşarea alegerilor anticipate .
Pe de altă parte acelaşi congres a votat pentru formarea AIE-3 împreună cu PLDM şi PD. Amintim că săptămâna trecută Preşedintele, Nicolae Timofti le-a oferi răgaz până la 5 aprilie partidelor din fosta AIE-2 pentru a conveni asupra candidaturii unui premier. Anterior PLDM a anuţat că unica candidatură pentru postul de prim-ministru este Vlad Filat.
În cazul în care timp de 45 de zile de la prima propunere a preşedinteului candidatura unui prim-ministru nu acumulează majoritatea de voturi , parlamentul este dizolvat şi se anunţă alegeri anitcipate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pl-anunta-ca-nu-il-va-sustine-pe-vlad-filat-pentru-postul-de-premier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19