Select your Top Menu from wp menus

PL a fost înscris ca participant la referendumul din 19 noiembrie, Mihai Ghimpu

Partidul Liberal a decis să se înscrie ca participant la referendumul din 19 noiembrie, inițiat de către socialiști pentru revocarea primarului capitalei, „pentru a-i apăra onoarea și demnitatea lui Dorin Chirtoacă”, prim-vicepreședinte al PL. Declarați a fost făcută de către liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul unei conferințe de presă la care a adus la cunoștință faptul că cererea depusă de PL a fost acceptată de Consiliul electoral de circumscripție, transmite IPN.

„Regretăm că Comisia Electorală Centrală a luat decizia ca partidele politice să participe în această campanie și nu omul, primarul învinuit”, a spus Mihai Ghimpu.

Potrivit liderului PL, formațiunea este nevoit să participe la referendum pentru a nu permite socialiștilor să îndeplinească misiunea Kremlinului de „a duce Republica Moldova spre Federația Rusă”. Nu este vorba de faptul că Dorin Chirtoacă ar fi gestionat incorect lucrurile în municipiu, a mai spus Mihai Ghimpu.

Liderul PL și-a reiterat apelul către chişinăuieni să nu participe la plebiscitul inițiat de socialiști.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pl-a-fost-inscris-ca-participant-la-referendumul-din-19-noiembrie-mihai-ghimpu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19