Select your Top Menu from wp menus

Orhei: brazi putini, preturi duble fata de pepiniere, lipsa cumparatorilor

Nici chiar  in ziua de Craciun pe stil nou, orasul Orheiul n-a abundat in oferte,  dar nici in solicitari de brazi naturali .

 Duminica, 25 decembrie, in imprejurimile pietei din centrul orasului s-au dislocat doar vreo 5 precupeti cu conifere aromate. Inaltimea, prospetimea  si ‚ stufozitatea” marfii  erau direct proportionale   preturilor care s-au incadrat intre 80 lei,  pentru bradutii ce masurau pana la   1metru,  si 200 lei, pentru brazii de vreo 3 metri. Cei mai inalti si scumpi erau pusi in vanzare langa stadion si nu erau deloc asaltati de cumparatori.   Dar si alti 3 vanzatori de pe strada Piatra Neamt si unul de pe bd. Mihai Eminescu, se aflau  repaos  cu arborii teposi pe care au pus preturi ‘tepoase’ – intre 100 si 150 de lei.

Amintim ca la sfarsitul lunii noiembrie curent, seful Agentiei „Moldsilva” Petru Rotaru, a fost citat de publicatia ‚Timpul’ , cu afirmatia ca anul acesta, 21 de întreprinderi silvice din republica vor scoate  in vanzare, incepand cu mijlocul lunii decembrie,  cu 16 mii de  brazi mai multi faţă de anul trecut. Oficialul de la Moldsilva a mai declarat ca un arbore cu înălţimea de la 1 până la 1,50 metri va costa 36 de lei. Insa,  a spus acesta, pe piata preturile la conifere sunt stabilite de comerciantii care cumpara  coniferele angro de la pepiniere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/piata-din-orhei-brazi-putinipreturi-duble-fata-de-pepinierecumparatori-lipsa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19