Select your Top Menu from wp menus

Piaţa agroalimentară: scumpiri pe linie, multă marfă şi puţine vanzări FOTO

Vanzatorii  de la piata agroalimentară din Orhei se plang pe lipsa cumparatorilor. Nu coboara, insa,  preturile care  au saltat mult nu doar in comparatie cu inceputul toamnei trecute, ci si cu vara de odinioara. 

Deja si precupetii orheieni au pregatita  o explicatie de „serviciu” pentru orice intrebare legata de preturi:  de vina e seceta.

Asa ori altfel, ouale au ajuns sa coste 24-25 lei/10 buc. , scumpindu-se aproape de 2 ori fata de vara.  Mai scumpa cu 10 lei a devenit branza de vaci, care este vanduta acum si cu  35 le/1 kg.

Legumele  nu raman in urma. Rosiile costa 7-10 lei/1kg,  ceapa – 5 lei/1 kg,  varza si morcovul – 7 lei/1kg.

Pretul strugurilor,  care sunt culesi  de pe podgoriile noastre chiar in acest sezon,  este  aproape egal cu cel din iarna –  10-12 lei/1 kg.

Mai multe – in rubrica „Socoteala de acasa”, care va fi difuzata la Radio Orhei, la 15:30 si, in reluare, la 17:30 si 20:00.

  • piata agroalimentara, orhei (2)
  • piata agroalimentara, orhei (1)
  • piata agroalimentara, orhei
  • piata agroalimentara, orhei (3)


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/piata-agroalimentara-scumpiri-pe-linie-multa-marfa-putine-vanzari-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19