Select your Top Menu from wp menus

PG va investiga „furtul miliardului” împreună cu autoritățile Letoniei

Procuratura Generală a Moldovei a încheiat un acord cu organele de anchetă ale Letoniei privind crearea unui grup de lucru comun pentru investigarea furtului miliardului. Potrivit agenției INFOTAG, anunțul a fost făcut miercuri, la ședința Guvernului, de prim-ministrul Ion Chicu.

„Această noutate este pe placul a 99,9% dintre locuitorii Moldovei, în afara celor care au creat mai ieri un partid („Pro Moldova”, creat de Andrian Candu – „I.”). Felicitări celor care și-au creat partidul. Acesta este un cadou din partea noastră”, a glumit el.

Potrivit lui Chicu, „un astfel de acord este un semnal că investigarea furtului miliardului, care a provocat o gaură de 15-20% în PIB și a făcut cunoscută Moldova în întreaga lume, va avansa serios”.

El a subliniat că situația investigării nu depinde de Guvern, deoarece de investigație se ocupă Procuratura Generală, „care nu este dirijată de nimeni”.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pg-va-investiga-furtul-miliardului-impreuna-cu-autoritatile-letoniei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19