Select your Top Menu from wp menus

PG: Un colonel de la Politia rutiera circulă cu acte expirate și numere de înmatriculare false

Verificările procurorilor au relevat că Seful secţiei Poliţiei Rutiere din cadrul Comisariatului General de Poliţie Chişinău, Sergiu Ceban, exploatează un automobil de model Mercedes-Benz S-Class, ale cărui certificat privind revizia tehnică, asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto, precum şi paşaportul tehnic sunt cu termenul de valabilitate expirat încă din luna decembrie 2010.

Mai mult, oamenii legii menţionează că automobilul, importat în Republica Moldova din Letonia în 2010, la comanda poliţistului, era exploatat cu numere de înmatriculare de stat false, K AI 181. Acestea au fost predate spre păstrare Direcţiei Înmatriculare a transportului şi calificarea conducătorilor auto și nu au fost eliberate altor mijloace de transport.
Ca urmare, procurorii au pornit în privinţa colonelului de poliţie mai multe proceduri contravenţionale, care au fost remise în instanța de judecată.

Șeful secţiei Poliţia Rutieră din cadrul Comisariatului General de Poliţie Chişinău,  Ciobanu,respinge invinuirile aduse de Procuratura Generală. Potrivit lui, informațiile respective sunt  niște aberații.

„Mașina este din 1995, cu numere de înmatriculare și acte letone. Autoturismul a avut pană la motor, nu a fost utilizat niciodată de când am adus-o în țară, stă la parcare. Nu poate fi vorba de niciun fel de acte false, acestea sunt în regulă. Revizia tehnică este expirată pentru că nu am putut să merg în Letonia să reperfectez actele”, a declarat acesta pentru Unimedia.

Ceban a fost numit în funcție cu o jumatate de an in urma.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pg-un-colonel-de-la-politia-ruriera-circula-cu-acte-expirate-si-numere-de-inmatriculare-false/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19