Select your Top Menu from wp menus

PG sesizată cu privire la turnul cetăţii Soroca de pe buletinele de identitate

Procuratura Generală a fost sesizată cu privire la „falsificarea” imaginei Cetăţii Soroca, de pe versoul buletinelor de identitate.

Potrivit deputatului care a mers la PG, Valeriu Munteanu, este exclus ca “Ministerul Culturii nu a fost consultat, atunci când Molojen a hotărât să se producă pe post de designer al buletinelor de identitate, care gândind hojma, la gradul de protecţie al actelor de identitate, a hotărât la un moment dat, că dacă Cetatea Soroca va avea şase turnuri şi nu cinci, aşa cum le-au proiectat arhitecţii medievali, atunci buletinele de identitate vor deveni mai sigure şi falsificarea acestora va fi mai complicată”, menţionează deputatul pe blogul său.

“Procuratura Generală, care este obligată să verifice modul în care a fost batjocorit unul dintre simbolurile, care demonstrează neîndoielnica apartenenţă a basarabenilor la spaţiul istoric şi cultural românesc”, conchide politicianul.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pg-sesizata-cu-privire-la-turnul-cetatii-soroca-de-pe-buletinele-de-identitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19