Select your Top Menu from wp menus

PG a pornit un dosar PENAL în cazul întreprinderilor de transport şi livrare a ELECTRICITĂŢII

Procuratura Geberala a pornit urmărirea penală pe faptul abuzului de serviciu, comis de către persoane care gestionează întreprinderile implicate în livrarea şi transportul energiei electrice, ceea ce ar fi cauzat daune în proporţii deosebit de mari intereselor publice (statului şi cetăţenilor Republicii Moldova).
În cadrul urmăririi penale respective urmează a fi efectuate o serie de acţiuni de urmărire penală, inclusiv audierea specialiştilor în domeniul economiei, finanţelor şi energeticii, în vederea verificării corectitudinii formării tarifelor la energia electrică.
Despre aceasta anunta PG intr-un comunicat de presa. Potrivit acestuia, investigatiile si ridicarile de acte de la S.A. „Moldovagaz”, S.A.„Moldtelecom” şi S.A. „Metalferos” sunt urmare a declaratiilor facute pe 15 octombrie in plenul Parlamentului.
Atunci, Vlad Filat, fostul premier, aflat actualmente in arest pe un dosar corupere pasiva si trafic de influenta, a declarat ca la intreprinderile sus mentionate cresc tarifele, astfel imbogatindu-se un cerc de persoane implicate in scheme nelegitime.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pg-a-pornit-un-dosar-penal-in-cazul-intreprinderilor-de-transport-si-livrare-a-electricitatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19